Garantie

Aflevering voorwaarden / Retourneren / Klachtenprocedure / Garantie

Afleveringen        

Heeft u een bestelling geplaatst voor het leveren van artikelen dan zorgt Sedumcassettes.com ervoor dat de zending bij u wordt bezorgd op het door u opgegeven huisadres of afleveradres. Sedumcassettes.com zal er alles aan doen de bestelling af te leveren op de met u afgesproken afleverdag. Mocht dit om welke reden ook niet kunnen plaats vinden dan zal tijdig met u contact worden opgenomen om nieuwe dag van aflevering met u af te spreken. Sedumcassettes.com is verantwoordelijk voor de levering tot de voordeur, dan wel de stoep of straatgedeelte voor het pand waar de aflevering moet plaats vinden. De locatie is afhankelijk van de grootte van de zending en waar de op pallets verpakte goederen kunnen worden geplaatst. Sedumcassettes.com is niet verantwoordelijk voor het afstapelen van de pallets dan wel de installatie of het transport naar een secondaire locatie.

Verzendkosten

Voor afleveringen binnen Nederland  (met uitzondering van de Waddeneilanden) betaald u een vast bedrag per aflevering, ongeacht de grootte van uw opdracht. Voor zowel leveranties in Nederland of België geldt een vast bedrag per opdracht van 69 euro.

Zichttermijn / retourneren

U mag een afgeleverd artikel binnen 14 dagen na ontvangst zonder reden aan ons retour zenden. Daarmee ontbindt u de aankoop van dat artikel en heeft u recht op teruggave door Sedumcassettes.com van het bedrag van de aankoop inclusief de eventuele verzendkosten die u reeds aan Sedumcassettes.com heeft betaald met betrekking tot het geretourneerde artikel. De kosten die u maakt voor het retourneren worden niet vergoed. U kunt uw bestelling alleen retourneren indien de betreffende goederen compleet, onbeschadigd, ongebruikt en in de originele verpakking geretourneerd worden. Wanneer u de geleverde artikelen na afloop van de zichttermijn niet aan Sedumcassettes.com heeft teruggezonden is de koopovereenkomst definitief. Na de periode van 14 dagen kunt u uw aankoop niet meer zonder reden retourneren. De door Sedumcassettes.com reeds ontvangen betaling wordt uiterlijk binnen 30 dagen na de ontbinding terugbetaald. Het is aan u om aan te tonen dat u tijdig van uw recht tot retourneren gebruik heeft gemaakt. Daarom raden wij u aan ervoor te zorgen dat u in het bezit bent van een bewijs van afgifte of vergelijkbaar document van het vervoersbedrijf. U kunt het artikel niet terugsturen wanneer sprake is van één of meer van de volgende situaties ; Het artikel is gedurende de periode dat u het op zicht had onoordeelkundig gebruikt of is beschadigd; Het artikel kan snel bederven of verouderen (bijvoorbeeld planten). Daarom kunnen planten niet worden geretourneerd.

Hoe werkt retourneren

Stuur een e-mail naar info@sedumcassettes.com t.a.v. de afdeling klantenservice . Geef aan wat u wilt retourneren, het ordernummer en eventueel de reden van het retourneren. Vermeld ook het rekeningnummer waarop het bedrag moet worden geretourneerd. U ontvangt dan het volledige retour adres voor de te retourneren artikelen.

Klachtenprocedure

Mocht u een opmerking of klacht hebben over ons, onze werkwijze of onze producten dan vernemen wij deze graag. Stuur een e-mail naar info@sedumcassettes.com t.a.v. de afdeling klantenservice .Wij zullen deze klacht terstond behandelen en wij zullen u laten weten wanneer u volledig antwoord kunt verwachten. Wij streven altijd naar een passende oplossing. Indien dit echter niet mogelijk is bieden wij de mogelijkheid geschillen door te verwijzen naar de Geschillencommissie Stichting Webshop Keurmerk. De voorwaarden hiervan kunt u vinden onder de rubriek; Algemene voorwaarden.

Garantie

Sedumcassettes.com geeft de volgende kwaliteitsgarantie voor Sedummatten en Sedum cassettes, minimaal 6 en maximaal 12 Sedum soorten per geleverde zending. De Sedum soorten hebben volledig groeiseizoen gehad en zijn volledig doorgeworteld. Alle bovengenoemde producten zijn gekweekt  op de Utrechtse heuvelrug en zullen vanaf de kwekerij zonder overladen direct op het overeengekomen afleveradres worden afgeleverd .De kwaliteit is zodoende optimaal gegarandeerd. Sedumcassettes.com geeft u 2 jaar hergroei garantie op de geleverde artikelen onder voorwaarde dat aanleg en onderhoud op normale wijze heeft plaats gevonden.

Sedumcassettes.com is niet verantwoordelijk en kan ook niet achteraf verantwoordelijk worden gesteld voor de draagconstructie dan wel  de daklast die het dak kan dragen waarop het Sedumdak of Groendak op zal worden geplaatst. De verantwoordelijkheid ligt hiervoor bij de opdrachtgever dan wel bij het bedrijf welke in opdracht van de opdrachtgever het Groendak of Sedumdak heeft geplaatst. Bij twijfel kan opdrachtgever de hulp inroepen van een constructeur om maximale daklast te laten berekenen.

Copyright © 2024 Alle Rechten Voorbehouden. Algemene voorwaardenGarantie

X